Share
Vanja Elez je prva ličnost iz Republike Srpske u emsiji Intervju na najgledanijem regionalnom kanalu Balkan Info (video)

Vanja Elez je prva ličnost iz Republike Srpske u emsiji Intervju na najgledanijem regionalnom kanalu Balkan Info (video)

Najgledaniji regionalni youtube kanal Balkan Info je ugostio i prvu ličnost iz Republike Srpske. Radi se o novinaru i uredniku nekoliko tv emisija Vanji Elezu.

Nakon političkih lidera iz Srbije, kao što su Boško Obradović, Velimir Ilić, Vojislav Šešelj, Stefan Gajić, pa i iz regiona, kao naprimjer Nebojša Medojević, ili novinar Domagoj Margetić, red je došao i na nekoga da predstavi Republiku Srpsku na drugačiji način od stereotipa koje imamo priliku da gledamo u main stream medijima.

Teša Tešanović, kao jedan od najpopularnijih srpskih novinara i nekrunisani kralj youtube talk-show emisija u Srbiji je ugostio gospodina Eleza, te je u dinamičnoj emisiji bilo govora o mnogim aspektima života i rada ovo autora iz Sarajeva.

U prvom dijelu emisije se govorilo o Teoriji zavjere, serijalu koji vodi Vanja Elez i koji je u dvije godine prikazivanja samo na youtube kanalu zabilježio preko 2.000.000 pregleda, što je rekord u Republici Srpskoj.

Drugi dio emisije je bio vezan za političku situaciju u regionu i stvaranje novog bloka u Republici Srpskoj koji je Elez najavio pod imenom Srpski put, kako je radni naziv ovog bloka. Srpski put bi trbalo da predstavlja okupljanje svih progresivnih snaga u Republici Srpskoj koje alternativu vide u borbi protiv partokratksog sistema koji su nametnule dvije vladajuće nomenklature na čelu sa SNSD-om i SDS-om, a koje u svojoj suštini nemaju ideoloških ili bilo kakvih drugih razlika.

Također, Vanja Elez je najavio i kandidaturu na predstojećim izborima u Republici Srpskoj i to na funkciju predsjednika Republike Srpske, sa koje odlazi aktuelni predsjednik Milorad Dodik.

Pogledajte cijelu emsiju na sljedećem linku…

Leave a Comment