Share
I Mile svog Vulina za trku imade

I Mile svog Vulina za trku imade

Kao što SDS ima svoje blokove i pulene u predizbornoj godini, tako ni SNSD ne zaostaje u stvaranju svojih satelita od strane pokojnih političara i pokreta. Svakom dvoru je potrebna dvorska luda, pa tako nije drugačije ni kod nas.

Nakon Prve SDS, kojom pokušavaju da naprave sponu sa ostacima aktuelnog SDS-a, jer bi im u novonastaloj situaciji najviše odgovralo da se stvara vlada nacionalnog jedistva o čemu se odašilju poruke svakodnevno sa Javnog servisa RTRS-a.

Jedan od glavnih pulena vladajuće stranke na nivou Republike Srpske, SNSD-a je svakako Ujedinjena Srpska, predsjednika i prvog preletača u Srpskoj, Nenada Stevandića.

Stranka bez posebne ideologije, programa koji se uopšte ne razlikuje ni od jedne druge stranke u Republici Srpskoj, programa punog floskula u evropskom putu i integracijama, koje treba da ubjede evropske emisare i mešetare iz EU, da je to prava priča, a ustvari izlazna strategija SNSD-a na predstojećim izborima.

Nešto slično što SDA radi preko Senada Šepića u Federaciji BiH.

Bitno je pokazati da je Ujedinjena Srpska drugačija. Ali kako kada se njen predsjednik 20 godina ne skida sa političke scene, a u posljednje vrijeme je postao Vulin političke scene u Republici Srpskoj, jer ga Miorad Dodik šalje na RTRS kao što Vučić šalje Vulina.

I Republika Srpska Vulina za trku ima.

Mada u ovim nastupima Stevandića nema nikakve inventivnosti i humora, koju Vulin ipak ponekad donese, on i dalje čini informativni program Javnog servisa samo dosadnijim.

Da bi plastično pokazali kako izgleda jadan od namještenih intervjua na RTRS-u, pogledajte sljedeći video i pogledajte reakciju novinarke.

Leave a Comment