Share
Ko sponzoriše “pokrete” u Republici Srpskoj, “Treći blok” dobio podršku od Tahira Pervana ljubitelja Thompsona i Seferovog pulena (video)

Ko sponzoriše “pokrete” u Republici Srpskoj, “Treći blok” dobio podršku od Tahira Pervana ljubitelja Thompsona i Seferovog pulena (video)

Vjerovatno nikada niste čuli za ovo ime, ali Tahir Pervan se na volšeban način nalazi u politici već neko vrijeme. To svakako ne bi trebalo da bude problem, jer “svako ima pravo da se kreće i da bude kreten”, kako u šali kažu da glasi Četvrti Njutnov zakon.

Ono što je građanima Republike Srpske problem, je da ovaj navodni borac protiv režima u Federaciji BiH, a inače ljubitelj muzike Marka Perkovića Thompsona i kandidat sa liste BSP – Sefera Halilovića na prethodnim izborim 2014. godine, promoviše svoje stavove i u Republici Srpskoj u posljednje vrijeme. Na internetu je osvanuo i snimak emisije koju je snimio sa Njegošem Tomićem, koji se predstavlja kao vođa pokreta Treći Blok, inače jedne od SDS-ovih pomoćnih organizacija.Da je Pervan ljubitelj Thompsona, pokazuje i video sa njegovog blogga, gdje je jedan od četri videa, upravo Thompsonova pjesma o Bosni, pa je to vjerovatno onakva zajednička država koju i Pervan očekuje. Ako vam nije jasno o čemu pjeva ovaj hrvatski interpretator, pogledajte samo naslove njegovih kompozicija, pa će vam biti jasno o kakvoj se Bosni tu radi i šta od koga je “Slobodna Hercegovina”.

Osim toga, na sljedećem slajdu se vidi da je Pervan bio nosilac liste BSP – Sefer Halilović na prethodnim opštim izborima u BiH, tako da je prilično jasno o kakvom čovjeku se radi i kakvi su njegovi stavovi.

pervan
Svima je jasno zašta se zalaže Sefer Halilović i koju poruku šalje, a kada mu je perjanica u tome Pervan, onda je sasvim jasno ko je taj čovjek.

Pevran se ponovo pokušava vratiti u politički život preko novog angažovanja, ali kako ga ovdašnji politički krugovi dobro poznaju to ide veoma teško.

Inače, nedavno je u video uradku, Pervan ugostio i Njegoša Tomića iz takozvanog “Trećeg bloka”, SDS-ovog krila koje se bori protiv režima Milorada Dodika uz pomoć Saveza za promjene. Kako se Savez za promjene i formalno raspao, onda je Tomić kao pulen propalih političara poput Šukala i drugih pokušao da okupi par ljudi, a medijsku podršku je našao u drugom propalom političkom projektu Tahiru Pervanu.

pervan

Da je “Treći blok” SDS-ov projekat koga bi se izgleda rado odrekli sada, jasno je iz videa gdje se vidi da je Tomić lajkovao gotovo sve SDS-ove grupe na svom facebook profilu, njih 27 ne računajući pojedince iz ove stranke. Po broju lajkova pretekao je i Vukotu Govedaricu predsjednika SDS-a.

Kako bi ta borba trebala da izgleda i koga je Tomić uzeo za svog partnera, možete poslušati u Thompsonovoj pjesmi na Pervanovom bloggu.

Leave a Comment