Share
Poslednji poziv SDS-u!

Poslednji poziv SDS-u!

Inicijativni odbor Prve SDS uputio je danas još jedan poziv rukovodstvu SDS-a za zajednički sastanak koji bi trebalo da bude održan u petak, 4. avgusta, u hotelu “Leotar” u Trebinju o aktuelnim dešavanjima u ovoj političkoj partiji.

Predsjednik Inicijativnog odbora Božidar Vučurević tvrdi da je ovo treći i posljednji put da pozivaju SDS na razgovor. 

“Do sada se nijednom nisu odazvali, iako su članovi našeg odbora uvijek na vrijeme došli na dogovoreno mjesto”, rekao je Vučurević Srni i dodao da neće biti svrhe da više insistiraju na sastanku, ukoliko se sada ogluše o njihov poziv. 

Rukovodstvo Srpske demokratske stranke /SDS/ nije došlo ni na sastanak sa predstavnicima Inicijativnog odbora Prve SDS, koji je bio zakazan 22. jula u Trebinju. 

Vučurević je tada rekao da stvaraoci SDS-a, koji su na bezočan način odstranjeni iz te stranke, 12 godina traže da razgovaraju sa njenim čelnicima, ali da su ponovo izigrani. 

“Željeli smo da razgovaramo o stanju u stranci, jer mi, koji smo stvarali Republiku Srpsku, ne možemo da dozvolimo da naši ljudi glasaju protiv njenih interesa. Razgovor kuću gradi. Sada će, pred naredne izbore, biti 12 godina otkako je SDS u opoziciji i još će biti četiri, to je sigurno, što znači kraj stranke koja je stvarala Republiku Srpsku”, rekao je tada Vučurević.

SRNA

 

Leave a Comment