Share
Čajniče: Direktor provalnik pozvao radnike na posao

Čajniče: Direktor provalnik pozvao radnike na posao

Novoimenovani vršilac dužnosti direktora ŠG ,,Vučevica,, u Čajniču Neđo Mašić pozvao je danas radnike ove firme koji 17 dana protestuju protiv njegovog postavljanja na čelo preduzeća da sutra dođu na posao i da prema njima neće biti preduzete nikakve disciplinske mjere.

On je u kancelariji gazdinstva čija su vrata na zgradi juče obijena i uz asistenciju policije zasjeo u fotelju, na pres konferenciji rekao da niko neće maltretirati radnike, ali da će se uvesti red, rad i posao.

,,Odmah ćemo stupiti u poslovne razgovore sa prerađivačima u Čajniču kako bi im omogućili neophodno sirovinu za proizvodnju”, dodao je Mašić.

On je rekao da je prethodnih dana bio izložen medijskom linču, iako je čitav radni vijek bio uspješan privrednik nabrajajući sve mjesta gdje je radio.

,,Osporavaju mi da nemam diplomu za ovaj posao, a ja sam građevinski tehničar, inžinjer građevine”, istakao je Mašić.

Čitav njegov ,,ekspoze,, pred novinarima bio je posvećen njegovom liku i djelu, uspjesima uspješnog privrednika i više je ličio na program rada načelnika neke opštine.

Dok se u kancelariji direktora održavala pres konferencija ispred zgrade se nalazilo 10-tak članova opštinskog odbora SNSD-a za koje je rekao da mu daju podršku, kao i vrh stranke.

Neđo Mašić je predsjednik OO SNSD-a u Čajniču.

BNTV

Leave a Comment