Share
Opljačkana sportska kladionica u Istočnoj Ilidži

Opljačkana sportska kladionica u Istočnoj Ilidži

 

Nepoznato lice ukralo je novac iz sportske kladionice u Istočnoj Ilidži, prijeteći nožem radnici.

Policijska uprava Istočno Sarajevo saopštila je da je lice čiji su inicijali T.M, zaposleno u sportskoj kladionici u Ulici akademika Petra Mandića, opština Istočna Ilidža, sinoć u 21.55 časova prijavilo policiji da je nepoznati izvršilac, uz prijetnju nožem, tražio da mu preda novac iz kase, što je lice učinilo, nakon čega se izvršilac udaljio u nepoznatom pravcu.

Po ovlaštenju nadležnog tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, policija je izvršila uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela razbojništvo.

Pripadnici policijske stanice Pale tokom realizacije akcije „Šuma“ juče su u mjestu Jasenava, opština Pale, pored lokalnog makadamskog puta pronašli 22 trupca jele i smrče koja nisu bila obilježena šumarskim žigom, neto mase 10,26 metara kubnih.

Trupci su predati radnicima Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac, a policijski službenici, po ovlaštenju nadležnog tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, nastavljaju rad na rasvjetljavanju krivičnog djela.

 

Leave a Comment