Share
Premier Tipster od 02. Septembra na mreži TV stanica u BiH

Premier Tipster od 02. Septembra na mreži TV stanica u BiH

Osvježenje na tmurnom medijskom nebu u BiH predstavlja novi projekat koji sa emitovanjem počinje od 02.Septembra.

Radi se sportsko-zabavnoj emisiji Premier Tipster koja će se emitovati na mreži TV stanica u cijeloj BiH svake subote u terminu od 15:00 do 18:00. Emisija će se emitovati uživo i bavi će se praćenjem sportskih rezultata na domaćim i stranim sportskim terenima.

Poseban kvalitet emisiji ovog tipa će davati gosti u studiju, koji su bivši ili aktivni sportisti. U prvoj emsiji, premijerno, gost je legenda bh fudbala i fudbalskog kluba Željezničar, Dragan Škrba. Popularni Maca će zajedno sa voditeljskim dvojcem analizirati sve događaje koji će se pratiti.

Emisija se emituje u terminu odigravanja najvećeg broja fudbalskih mečeva u najkvalitetnijim ligama Evrope, Bundeslige i Premier Lige.

Ono što je interesantno gledaocima je i to da je program interaktivan, te će gledaoci imati priliku da učestvuju sa svojim komentarima putem facebook stranice i učestvuju u nagradnim igrama čije će nagrade obezbjediti sponzor emisije kladionica Premier.

Kako je produkcija u Bosni i Hercegovini gotovo na umoru više nema zanimljivih sportsko-zabavnih sadržaja pa smo osuđeni na kuharske šou-programe iz Hravtske ili Andriju i Anđelku iz Srbije, ovo je pokušaj da se bh produkcija vrati na medijski prostor.

Naročito je značajno da će se emisija putem lokalnih TV stanica emitovati na cijeloj teritoriji BiH, kako putem antenskog signala, tako i putem kablovskih operatera i iptv-a.

Sve novosti povodom ovog projekta možete vidjeti na facebook stranici

 https://web.facebook.com/premiertipster.tv/

A najavu emisije pogledajte na sljedećem linku

Leave a Comment