Share
Lukendić: Ne dozvoljavamo da se ime Borca veže uz bilo kakvu politiku

Lukendić: Ne dozvoljavamo da se ime Borca veže uz bilo kakvu politiku

Pres konfernciju ReStart Srpske, gradskog odbornika Draška Stanivukovića i predstavnika nekoliko nevladinih organizacija koje zastupaju roditelje i djecu umalo su prekinuli predstavnici Fudbalskog kluba Borac.

Naime, bez pitanja ili javljanja upravi FK Borac, organizatori peticije su organizovali pres konferenciju na parkingu Gradskog stadiona. Došlo je do verbalnog konflikta između direktora Borca Dejana Lukendića i organizatora potpisivanja peticije.

“Draško Stanivuković je političar i skuplja političke poene, a mi smo fudbalski klub i politika nas ne interesuje i ne dozvoljavamo da se ime Borca veže uz bilo kakvu politiku”, izjavio je Dejan Lukendić direktor FK Borac.

Lukendić dodaje da su Stanivuković i njemu nepoznati ljudi blokirali parking stadiona sa starim autom i velikim plakatom, te da su nenajavljeni promovisali politiku za koju, kakva god bila kaže Lukendić, nema mjesta u FK Borac.

Draško Stanivuković tvrdi da je na parkingu Gradskog stadiona poderana peticija i da ga je Lukendić izvrijeđao. Sve će, kaže, dokumentovati i prijaviti policiji.

Od peticije, kaže, ne odustaje i za sutra najavljuje potpisivanje na Trgu Krajine. Od srijede će se, kaže, peticija kojojm se ograničava kupovina službenih vozila za potrebe Vlade RS u visini do 50 hiljada KM plus PDV, potpisivati i u ostalim gradovima RS.

ATV

Leave a Comment