Share
STOP je nova politička snaga u Republici Srpskoj

STOP je nova politička snaga u Republici Srpskoj

Nakon prošlog rata u Republici Srpskoj, smjenjivale su se mnoge vlasti ali je politika ostajala ista.

Kako je sasvim jasno da oba vladajuća bloka imaju potpuno istu politiku po svim bitnim pitanjima u Republici Srpskoj od pridruživanja EU, ulaska u NATO (iako se sakrivanju iza referenduma, a formalno su se zakonski obavezali da rade na ulasku RS u NATO, kako SNSD tako i SDS), provođenja neoliberalnog modela koji je doveo do pljačkaške privatizacije i stvaranja tajkunskih lobija, te uvođenja opresivnih mjera prema sopstvenom stanovništvu kao što su porez na imovinu, povećanje cijena struje, itd, sasvim je jasno da postoji potreba za stvaranje autentične opozicione partije koja će predstavljati obespravljeni narod u Republici Srpskoj.

STOP – Srpska Tradicionalna Oslobodilačka Partija je odgovor naroda. 

Narod konačno ima autentičnu političku snagu koja će se na principima direktne demokratije ujediniti u borbi protiv dvije vladajuće kaste, koja nas putem njihovih medija zamlaćuju nebitnim pitanjima, ali im ne pada na pamet da se pokrene pitanje porjekla imovine, jer je to kamen temeljac njihovih prljavih poslova.

STOP se zalaže za kompletnu promjenu sistema u kome živimo, a ne kao većina pokreta i stranaka koje su oformile vladajuće kaste kako bi u medijima prikazale tobožnji pluralizam. Sistem je taj koji dozvoljava da se devijacije dešavaju, pa personalne promjene neće dovesti so stvarnih promjena, jer će se u rotaciji naredna garnitura ponašati kao prethodna, što smo imali prilike da vidimo u proteklih 25 godina.

STOP potencira pitanje nestanka Srba sa ovog prostora, što je plan koji odavno provode određeni centri moći iz inostranstva, a u tome im pomažu domaće političke elite koje po diktatu svojih nalogodavaca bespogovorno izvršavaju direktive.

STOP je jedina istinska opozicija iza koje stoji samo Srpski narod i za cilj ima da se bori za slobodu koju smo izgubili zavaljujući sluganskoj vlasti koja nas je sistemski uništavala posljednjih 25 godina.

STOP se naročito bori protiv satelita dvije vladajuće kaste, a to su tzv. manje stranke koje se sa vlasti ne skidaju od rata na ovamo i nemju nikakvu ideologije, osim prodaje državnog i preljevanja mrvica u svoje džepove, dok dan za danom ostajemo bez svojih resursa, imovine, stanovništva…

Svi dobronamjerni građani Republike Srpske se pozivaju da učestvuju u stvaranju novog političkog projekta STOP i svojim aktivnim učešćem pomognu da kreiramo Srpsku po mjeri njenih građana.

Posjetite našu web stranicu koja se stvara i postaje platforma našeg djelovanja.

Kontaktirajte nas i priključite nam se dok još postojimo na ovim prostorima, jer je raseljavanje stanovništva u punom jeku i pitanje je da li ćemo imati drugu šansu.

Da bi mogli krenuti naprijed moramo prvo reći STOP i zaustaviti sunovrat u kome se nalazimo.

Posjetite našu web stranicu www.stop321.net

i našu facebook stranicu https://web.facebook.com/stop321.net/

Osnivački odbor STOP – Srpska tradicionalna oslobodilačka partija

tija

Leave a Comment