Share
Čedo Knežević izazvao incident pred Parlamentom Srpske (VIDEO)

Čedo Knežević izazvao incident pred Parlamentom Srpske (VIDEO)

U Narodnoj skupštini Republike Srpske upravo bi trebalo da bude nastavljeno zasjedanje 21.redovne sjednice, koja je sinoć prekinuta, jer su opozicioni poslanici fizički onemogućili rad parlamenta.

U ovim trenucima završen je kolegijum Narodne skupštine, na kojem je raspravljano o nastavku sjednice. Opozicija je kolegijumu predstavila tri zahtjeva: da se na dnevni red vrati Izvještaj Glave službe za reviziju o konsolidovanom finansijskom izvještaju za korisnike budžeta za prošlu godinu, da nadležna ministarstva dostave odgovore na sva poslanička pitanja, ali i da se sve odluke donesene u Narodnoj skupštini i objave, kako bi stupile na snagu.

U vrijeme trajanje sjednice Kolegijuma ispred Parlamenta došla su dva nezadovoljna radnika Željeznica Srpske sa svojim zahtjevima, koje su predali Narodnoj skupštini. Prilikom davanja izjave za medije, primjetivši oznake naše televizije, jedan od njih, Čedo Knežević, oduzeo je mikrofon i spustio ga na zemlju, ističući da ne želi da govori za našu kuću.

Pogledajte kako je to izgledalo:

RTRS

Leave a Comment